Last Day On Earth :Survival Bunker Alfa





Bunker Alfa, Küresel Harita'da bulunabilen birkaç Ordu sığınağından biridir. Ayrı bir zemin katından ve şifre ile erişilebilen üç alt kat seviyesinden oluşur. Alt katmanlı oyuncular için yer altı zeminlerinde hayatta kalmak oldukça zor olabilir ve bu katlara iyi zırhlar ve silahlarla gitmek iyi bir fikirdir.



Riske rağmen, sığınağın alt düzeylerine girmek, tehlikelerinden kurtulabilecek yetenekte olanlar için oldukça kârlı olabilir. Topakla doldurulmuş ödül sandığına erişimin yanı sıra bunker, ateşli silahları daha güçlü hale getirmek için değiştirme yöntemi de sunar.



Savunmaları ihlal ettiler ... son umut ... Bunker Alfa ... Geç ... " Radyo'da Engellenen Mesaj


Ana seviye

Ana seviyenin dış alanı, birkaç Çam Ağacı ve yağmalanabilir bir ceset içermekte olup, envanterinde yarı yarıya kullanılmış bir Glock 17 bulunmaktadır. Bunker'ın içine girmek için CAC Kartı A gereklidir. Erişim kartını kullandıktan sonra, bu alan Bunker'ın kalıcı olarak kilidini açacaktır.

Içinde hiçbir zombi yok sadece yararlı Öğeler içeren birkaç dolap vardır. Ana seviyedeki bu öğeler sıfırlanmaz. Bu, yeni ganimetlerle geri dönüşü engellese de,  oyuncunun Evinden ayrı bir saklama konumu olarak çalışmasına olanak tanır. 7 ayrı dolap bulunmaktadır.  

ALT SEVİYELER


Bunker'ın alt kat seviyeleri zeminden farklı şekilde işlev görür. Yeraltına erişim için her gün değişen benzersiz bir kod gereklidir. Terminale erişildiğinde, bir giriş görüntülenir ve sıfırlamadan önce 48 saat boyunca süren alt seviyelerin benzersiz bir örneği oluşturulur. Bu süre zarfında öldürülen düşmanlar, yağmalanan eşyalar ve son oyuncu ölümünün cesedi de dahil olmak üzere tüm ilerlemeler kaydedilir. Sıfırlamanın ardından, alt düzeyler yeni bir kodla tekrar ziyaret edilebilir. Bütün düşmanlar yeniden doğmuş olacak ve öğeler sıfırlanacak. Sürüm 1.5.6'dan başlayarak, değerli Ürünlerin elde edilmesinde birincil yöntem, bir kupon değiştirme sistemi aracılığıyla sağlanır.

"Daha Fazla Güç" Hata İletisi


Bazı cihazlarda, geçiş kodunu bunker'ın terminaline girmeye çalışırsanız, şu hata mesajını alırsınız: "Cihazın daha fazla güç ihtiyacı olduğu anlaşılıyor". Bu, oyunu oynamakta olduğunuz cihazın, bunkerin alt düzeylerini idare edebilmek için minimum şartnameye uymadığı anlamına gelir. Yakın zamanda yapılan optimizasyonlar bu mesajı gören oyuncuların sayısını azaltacaktır, ancak bazı insanlar için bir yükseltme zamanı gelmiş olabilir!

Bunker Alfa Kodu


Sığınağın alt düzeylerine erişmek için zemin kattaki ana binadaki bilgisayar terminaline bir şifre girilmelidir. Bu şifre her gün değişir ve bunker yeniden başlatıldığında her defasında manuel olarak girilmelidir (son açılıştan 48 saat sonra kod belirli bir işletim sistemindeki tüm oyuncular arasında paylaşılır (Android ve iOS kullanıcıları farklı kodlara sahiptir)  

Kodları bulmak için yöntemler:

CB Radyosu - Bu mobilya Ev tabanınıza inşa edilebilir ve şifrenin sıfırlandığını bildirmek için üstüne bir ünlem işareti simgesi belirecektir. Yeni kodu almak için onunla etkileşim kurmanız yeterlidir.

Ölü Asker - Bu ceset, kaynak bölgeleri içinde bulunabilir ve bu bölgelerdeki Minimap'ta kırmızı "X" olarak görünür. Bu cesedi yağmalayarak, kodla birlikte bir diyalog kutusu görünecektir. Maddeler bu cesedin yağmalanmasına izin verilmez.

Özellikler


Değiştirilmiş zombiler, Taretler, kupon değiştirme sistemi ve özel nesneler / odalar gibi alt düzey bölüm için benzersiz çeşitli özellikler vardır

Yaratıklar: Bunker dışındaki muadillerinden farklı olarak, alt seviyedeki bazı zombiler eşsiz özelliklere sahiptir. En önemlisi, özel saldırılar kullanmazlar ve oyuncuyu uyarıda bulunulursa gruplara saldırmak da dahil olmak üzere değiştirilmiş (genellikle azalmış) görüş alanlarına sahiptirler. Bunker dışındaki zombilerden daha fazla hasar veriyorlar.

Roamer (yalnızca 2. kat, 40 HP)

Fast Biter (80 HP) (ilk girdiğinizde, birinci katta yaklaşık 3-4'tür)

Toxic Spitter (Saldırı atak yok, 100 HP)

Floater Bloater (2 tip, her ikisi de 240 HP)

Toxic Abomination (2 tip, her ikisi de 300 HP)

Frenzied Giant (2 tip, her ikisi de 500 HP)

Exploder (Sadece zor Mod, Sağlık 30'dan az olduğunda patlar, parazit çıkar)

The Blind One (Yalnızca zor Mod, her ikisi de 1000 HP, zemin 3 civarında)

Elektrikli Çit: Temas halinde çok yüksek bir oranda oyuncuya zarar verir.

Asansör: Diğer katlara hareket imkanı sağlar. Her kat ayrı bir bölge olarak yüklenir.

Gaz Odası: Zehirli gazla dolu bir oda. Gaz, bir Gaz Maskesi ile donatılmadıkları sürece oyuncuya çok yüksek bir oranda zarar verir.

Boruların Gaz Sızıntısı: Bazı bölgeler borulardan gaz patlaması içeriyor. Bu gaz oyuncuya çok yüksek bir oranda zarar verir. Yerine bağlı olarak, bazı borular bir kaynak vanasından kapatılabilir veya gaz periyodik aralıklarla sızabilir ve düzgün zamanlanırsa hızlı atlayarak geçebilirsiniz. Buna ek olarak, Gaz Maskesini Gaz Odası'nda olduğu gibi hasar görmesini önleyecek şekilde donatılabilir.

Jeneratör: (Geçerli sürümlerde işlevsiz) Daha önce, jeneratörlerin ilave katlara erişmek için güç sağlamaları gerekiyordu. Önceki sürümlerde alt alt seviyelere erişmek için jeneratörün etkinleştirilmesi gerekiyordu.


Gore Kırmızı koridorlar: Gore genellikle Minimap'ta kırmızı renkli bir alanla gösterilir. Oynatıcı üzerindeki etki, bu alanlardaki hareket hızını yaklaşık yarısı kadar azaltmaktır. Ayrıca, duvarlardan çıkıntı yapan kolların bulunduğu salonlarda, kollarla temas cihaza zarar verecektir. Bu kollar zırhlara zarar vermez ve 3 hasar görür.

Lazer Tripwire Alarmı: Bu lazerlerden geçmek, bir grup yakındaki düşmanın oyuncunun varlığını bildiren bir alarm gibi görünür.

Terminaller: Bilgisayar terminallerine erişim, uzaktan kapıları açma veya lazer tripwire alarmlarını kapatma gibi çeşitli işlemleri gerçekleştirir.

Taret: Sahada bir kez saldıran otomatik bir taret. 250 HP, 360 derecelik bir saldırı yarıçapı ve yaklaşık Glock 17'ye eşdeğerdir. Turret'ler gelen hasarı yarı yarıya azaltan bir zırh derecesine sahiptir. Bu taretler zombilere saldırmazlar.

Zemin 1 - Lobi

Birinci seviye, "lobi" alanı olarak hizmet etmekte ve bunker alt bölgeleri ile ilgili çeşitli özellikler içermektedir. Bu katın en dikkat çeken özelliği ödül kasaları elde etmek için kullanılabilecek kupon değişim terminalleridir. İkinci bir alt seviyenin sonunda kurtarılan ve lobiye geri dönecek ve Overseer Oda'nın kilidini açacak, oyuncuya çeşitli avantajlar sağlayacak bir ordu Uzmanı da var.

Ödül terminalleri için kuponlar öldürülen zombilerin cesetlerinden ve bunkerdeki kutulardan / dolaplardan bulunabilir. Buna ek olarak, kuponların sığınağın dışındaki kırmızı bölgelerde bulunma olasılığı düşüktür.

Rationing Terminal: Her Ration Kutusu için 20 bilet gereklidir. Her Ration Kutusu, yiyecek, silah, parça, ilaç, kaynak veya basit koruyucu giysi içerme şansına sahiptir, ancak bunlardan hepsini içermez

Survival Kit Terminali: Her bir hayatta kalma kiti için 25 bilet gereklidir. Hayatta kalma kiti, silahlar, araç parçaları, ilaçlar, rafine edilmiş kaynaklar, askeri kıyafetler veya benzin bulundurma şansına sahiptir

Combat Gear Terminali: Her Combat Gear Box için 30 bilet gerekmektedir. Her Combat Dişli Kutusu, değiştirilmiş silahlar, ağır silahlar, taşıt parçaları, yüksek sınıf askeri dişli, renklendirme kalıpları, nadir bulunan kaynaklar veya benzini içerecek şansa sahiptir ancak bunlardan hiçbirini içermeyebilir. Savaş / dişli açısından en iyisi.


Overseer Room:


Uzman, oyuncuya yeni silahlar, ateşli silah değişiklikleri ve Disketlerin kilidini açan saygın bir ödül kazandırarak Personel Etkileri, Kimlik Etiketleri ve Askeri Defterleri kabul edecektir.

Uzman, süreçte Silah Parçalarını, Tabanca Yağı ve Çelik Çubuklarını tüketen Glock 17, M16 ve AK-47'yi (itibara bağlı olarak) değiştirecek.

Taktik Terminal, değerli bir yırtıcı sandığın yerini belirlemek için (Küresel Harita'da yeni bir etkinlik oluşturmak) Koordinatları Olan Disketi kullanır.

Sığınağın Sert Modu bu odada harekete geçirilebilir, ancak deneyimsiz oyuncular için önerilmez.


2. Kat

Kat 2'deki önemli özellikler, bir kısmı vana, koridor alanları, terminal kumandalı bir kapı, taret ve taret yakınında hızlı Frenzied giant  ve kapatılabilen borulardaki gaz sızıntılarını içeriyor.

3. Kat

Kat 3'te dikkat çeken özellikler, elektrikli bir çit, bir gaz odası, boruların sızdırdığı gaz, bir jeneratör, bir koridor alanı, terminal kontrollü kapılar ve lazer tripwire alarmı ve tarettir. Ek olarak, Asit Banyosu planı, son odalardan birindeki bir çekim masasından öğrenilir.

Haritalar

Bunker Alfa Haritası (2. kat) 1.6.9+


Bunker Alfa Haritası (3. kat) 1.6.9+

Haritalar Hardmode


Bunker Alfa Haritası (2. kat) 1.6.9+

Bunker Alfa Haritası (3. kat) 1.6.9+ 














Yorumlar